Äger du en gård med mycket mark och boskap kommer du att vara i behov av pålitliga och välfungerande fordon och maskiner. Du kommer bland annat att behöva ett fordon för att ta dig in till samhället och tillbaka igen, men du kan också behöva grävmaskiner, traktorer, transportfordon och mycket mer.

Har du precis köpt din gård och ska komma igång kan det vara många maskiner och fordon som behöver köpas på en och samma gång. Det är naturligtvis något som kan påverka din ekonomi kraftigt. Genom att satsa på begagnade maskiner kan du få fina och välfungerande fordon till ditt lantbruk, utan att behöva tömma bankkontot helt och hållet. Blinto erbjuder ett stort utbud av begagnade maskiner som lämpar sig utmärkt för lantbruk. Här hittar du bland annat bandgrävare och traktorgrävare, men också lastbilar, transportfordon och mycket mer – allt till låga priser!

Djurtransport till boskap

Har ditt lantbruk många djur är transporten mycket viktig. Här gäller det att hitta transportfordon som lämpar sig för just de djur du har på gården. I en traditionell hästtransport kan du i många fall transportera mer än bara hästar. Även kor, får och andra större djur kan använda sig av dessa transporter. Transporterna kan du bland annat använda dig av när du ska ta ett djur till veterinären, när det är dags för utsläpp eller ett besök hos hovslagaren. Kom ihåg att även djurtransporter lönar sig att köpa begagnat, eftersom nypriserna oftast är mycket påfrestande för ekonomin.